Weddings and more...
bruidsfotografie


Recensies

Lyanne

Hele professionele een zeer vriendelijke fotograaf. Ik kende Danny van de bruiloft van m'n zus en zwager en wist vanaf dat moment dat als ik ooit zou trouwen ik hem als fotograaf wilde hebben. Kwaliteit van de foto's zijn super en hij luistert goed naar wat je wilt. Kortom een hele fijne fotograaf om bij je te hebben zo'n belangrijke dag echt een topper! 


Yentle en Jan Willem

Leonie heeft onze dag gefotografeerd! Had van te voren al wat mooie plekjes voor ons uitgestippeld... Kwam met goede tips! Trouwens doe je in middels maar 1 keer. De dag zelf was ze heel prettig aanwezig en wist ze zich ons op ons gemak te stellen tijdens de fotosessies! Eindresultaat in 1 woord geweldig en een super film. Zijn niet zomaar foto's maar foto's met details... Knap werk!


Tom en Kim

Wij hebben  Danny ingehuurd voor de fotoshoot. Wij vonden het zeer prettig om met hem te werken, voelden ons op ons gemak, en het was een ontspannende sfeer. Hij is professioneel, duidelijk, geen gelul mentaliteit, flexibel en na alle foto's gezien te hebben kunnen we zeggen dat het ook nog eens een hele goede fotograaf is. Wij raden Danny zeker aan als je een professional wilt op jullie bruiloft en na jullie bruiloft de hele dag wilt nazien/nagenieten zoals wij dat doen.
Ga zo door Danny.
Tom en Kim.


Robin

Wij zijn zeer tevreden over de werkwijzen van Danny.


Anoniem

Bruidsfotografie van Kolck hebben zeker een hele dikke vette mooie recensie verdient! Danny wat zijn we blij dat we voor jou gekozen hebben voor onze bruidsshoot. De foto's zijn stuk voor stuk prachtig en de slideshow van alle foto's in 1 woord wauw! Ik werd er helemaal emotioneel van! Wij geven jou een dikke 10 want dat verdien jij! Want wat ben jij een leuke sympathieke grappige en vooral goede fotograaf! Wij hebben van onze dag genoten en kunnen dat zo mooi herbeleven nu! Je bent een toppertje!


Sandra

Danny heeft onze trouwdag prachtig vast gelegd. We zijn erg blij met het eindresultaat. De dag zoals hij was kunnen we mede door de foto's en DVD show herbeleven!


Familie Verbrugge

Een goeie recensie is Danny zeker waard. Al gauw wisten we wie deze bijzondere dag voor ons moest vastleggen. Al eerder hadden we werk van Danny voorbij zien komen en dat zag er top uit! Prijs/kwaliteit is super er zijn maar weinig betaalbare fotografen die werken met zoveel passie. Vooraf hebben we ook bij Danny in de studio een pre wedding shoot gedaan. Hier wist hij de kinderen goed gerust te stellen, zo was het op de grote dag allemaal niet meer zo spannend. Zijn liefde en passie voor fotografie is terug zien in zijn werk. Met de juiste timing schiet hij de mooiste foto's. Wij zijn blij en dankbaar met het geleverde werk. Een herinnering voor het leven.


Marcella

Wij wilden 5 september gaan trouwen, alles was goed vastgelegd. Helaas door omstandigheden moesten wij de bruiloft cancelen en gelukkig was van Kolck erg meelevend en hebben wij al ons geld terug gekregen dat waarderen wij enorm. Wij zullen daarom binnenkort ook weer gebruik maken van deze service.


Silvia En Raymond

Danny heeft onze trouwfoto's genomen. Het was voor ons geen makkelijke dag i.v.m. het verlies van onze dood geboren baby 2 weken voor we gingen trouwen. Danny heeft zich volledig aangepast en waar nodig was ook foto's gemaakt van ons verdriet (foto van onze oudste met een ballon voor onze lieve engel). Wij zijn nog steeds erg blij met jouw foto's. Het was voor ons een dag om nooit te vergeten en dankzij de foto's kunnen we dat ook niet. Nogmaals erg bedankt daarvoor. Groetjes Raymond en Silvia.


Purcy en Soraya Oxford

Prachtige foto's! Topfotograaf! Aanrader! I.v.m. enorme file konden we niet naar de plek waar we foto's wilden en zouden gaan maken. Dankzij Danny die ter plekke op de snelweg een plan B bedacht hebben we toch super mooie foto's!


Ariënne

Vanaf het begin dat wij hadden besloten te gaan trouwen wist ik 1 ding zeker, ik wilde perse een bruidsfotograaf voor het vastleggen van onze trouwdag! Ongeacht wat het zou moeten kosten we waren vast besloten! Ik leerde Danny kennen in Ester's Bruidshop, hij is een zeer vriendelijke en enthousiaste man waar het vanaf straalde dat hij ontzettend veel plezier in zijn werk had! JA DIE WIL IK want ook dat telt mee in het vastleggen van je mooiste dag, dat je fotograaf er plezier in heeft. Ik kwam thuis en had het er gelijk met mijn man over en we besloten gelijk een afspraak te maken. Deze afspraak was gezellig en Danny wist waar hij over sprak. Dat geeft je gelijk een goed gevoel en vertrouwen, iets wat je van te voren echt nodig heb! Op de dag zelf ben je altijd een beetje bang dat je niet goed op de foto's zal staan of dit nou is omdat je net een scheef gezicht trekt op de foto of geen goede poses aanneemt. Nou gooi het maar overboord, als je deze man heb als bruidsfotograaf hoef je je nergens zorgen over te maken. Hij loopt gewoon rond en zegt wanneer je op een bepaalde manier moet gaan staan. Hij maakt genoeg foto's en weet precies op welke momenten hij ze moet maken en hoe! Het eindresultaat is verbluffend! Echt zulke mooie en van goede kwaliteit foto's en sommige op een schitterende manier bewerkt wat net dat beetje extra geeft! Uiteraard geeft Danny ze dan ook nog onbewerkt mee zodat je het origineel ook heb! Een usb stick vol prachtige foto's en een dvd show met je eigen uitgekozen muziek er op, dat maakt dat je de dag gewoon weer herbeleeft als je het kijkt! Een fotograaf die je gerust stelt tijdens de bruidsshoot en je poses aan laat nemen die je zelf dan nog niet eens bedacht had maar wat de foto's geweldig maakt een man met humor en liefde voor zijn vak! Kortom, deze man is goud waard. Wij zijn hem eeuwig dankbaar.


Carmen en Roel

Het is inmiddels een jaar geleden en we kijken nog steeds met heel veel plezier naar onze trouwfoto's. Wij zijn zeer tevreden over hoe de communicatie voor, na en tijdens de bruiloft is verlopen. We hebben hem, tijdens de ceremonie bijvoorbeeld, zelf nauwelijks opgemerkt en prachtige foto's eraan overgehouden. Al je wensen zijn bespreekbaar en je voelt je op je gemak. Een absolute aanrader.


Stefan en mayke

Hele mooie foto's ontvangen van een hele mooie dag. Daarnaast ook een mooie foto rapportage van onze bruiloft. We hadden de foto's ook heel snel binnen. Echt een aanrader.


Frida Groot

Fijne fotograaf. Goede afspraken mee te maken, flexibele instelling. Hele dag mee geweest maar wij hebben hem geen moment gezien, maar een super mooie reportage!
Bedankt Danny


Ayka

Goede ervaring mee! Het eerste gesprek was erg fijn, er werd veel informatie gegeven en we hadden veel ruimte voor eigen inbreng. Afspraken die gemaakt werden, zijn altijd nagekomen. Daarnaast was de manier van werken op de dag zelf erg prettig, Leonie was duidelijk aanwezig, maar op een subtiele manier. We zijn ook erg tevreden over de foto's. Leuke geposeerde foto's, maar ook veel "momentfoto's".


Demi Snijers

Een goede en ook (niet onbelangrijk) gezellige fotograaf. We zijn nu een jaar verder en ik geniet nog elke keer van de mooie foto's.


Lindsey

Vanaf moment één hadden we een welkom, warm gevoel bij Danny. We voelden ons ontzettend bij hem op ons gemak en ook van gasten kregen we later te horen dat we zo'n leuke fotograaf hadden. Danny is een gezellige, enthousiaste man maar soms vergat ik gewoon dat hij er was. En, niet geheel onbelangrijk, we hebben dankzij hem ook hele mooie foto's van onze trouwdag!


Liza

Wij hebben alleen maar goede ervaringen overgehouden aan de fotograaf! Vanaf het moment dat we ze voor het eerst spraken was de communicatie goed. Zelfs toen de "planning" wat gewijzigd was en wij mee wilden rijden met de fotograaf vond ze dat geen probleem! Toen ook nog bleek dat ons trouwboekje achtergebleven was in de auto, was het geen probleem om deze op te sturen! Deze fotograaf was een van de weinigen die hun tarief per uur berekenen; dat was voor ons een vereiste aangezien we maar een aantal uur de fotograaf nodig hadden en je overal een pakket van minimaal 6 uur moest afnemen. De foto's zijn mooi geworden, natuurlijk zijn deze niet te vergelijken met de fotografen die met een heel team een fotoshoot houden. Maar voor wat wij wilden perfect! Een korte fotoshoot met zoveel mogelijk relaxte foto's. We voelden ons erg op ons gemak. Toen ze bij ons in huis kwam om foto's te maken van de voorbereiding leek ze soms wel onzichtbaar. We hebben hele leuke foto's teruggezien van onze gasten die ze niet doorhadden! Vanaf het eerste moment een goede klik met de fotograaf, heel fijn dat iemand ook met je meedenkt. Op de dag zelf was er een ontspannen sfeer tijdens het maken van de foto's. Het resultaat zijn prachtige foto's en een hele mooie slide-show die we iedereen met veel plezier laten zien. Het was een superdag!!! Danny bedankt!!!!


Esther

Met weinig woorden puur op gevoel en ervaring heeft Danny de mooiste dag van ons leven op de gevoelige plaat vast weten te leggen!


Sharon Hermans-Smit

Danny heeft vier jaar geleden onze dag gefotografeerd echt super mooie foto's. Hij heeft leuke ideeën en weet de momenten vast te leggen. Ook krijg je alle foto´s in je bezit en we hebben een leuke dvd met muziek naar keuze van de dag. Al met al zeer tevreden en een hele fijne ervaring.

Anoniem

Wij waren vooral heel erg verrast door Danny toen we er achter kwamen dat niemand onze openingsdans had gefilmd, en Danny spontaan een fotoreportage van onze openingsdans op de muziek had gemaakt! Dit was echt een superverrassing!


 
 
 
E-mailen
Bellen