Weddings and more...
bruidsfotografie

De Keuze Voor Jullie Bruidsfotograaf


INVESTEREN IN HERINNERINGEN

Een bruiloft kost geld; een mooie receptie, jurk, schoenen, taart en een heerlijk diner. Jullie zijn waarschijnlijk al langer bezig met het sparen om de bruiloft precies zo te kunnen maken als jullie willen. Uiteraard hoort de perfecte bruidsfotograaf hierbij om alle waardevolle momenten en luxe items waar jullie in hebben geïnvesteerd vast te leggen.

Er is iets dat alle luxe items met elkaar gemeen hebben. De make-up haal je de volgende dag eraf , je slaapt op je kapsel, de bloemen vergaan, het eten wordt opgegeten en je draagt je bruidsjurk hoogst waarschijnlijk niet meer. Voor deze items hebben jullie maanden (of misschien jaren) gespaard en ze zullen binnen een dag weg zijn. Wat over blijft zijn je foto's, ringen, en je partner.

Het zijn de foto's die je doen herbeleven hoe het klaarmaken in de ochtend voelde of hoe jullie straalde toen jullie elkaar voor het eerst zagen. Dit is waarom ik vind dat bruidsfotografie bovenaan de lijst moet komen staan, het gaat de rest van je leven mee waardoor het de beste investering ooit is! Wij leveren alles samen in één prijs, geen na calculatie, alle diensten zitten in de prijs. Dus de uren die wij aan het fotograferen zijn inclusief de reistijd, de autokosten, het na bewerken van de foto's want voor elk uur dat wij fotograferen staat ook een uur na bewerken en het digitaal fotoboek. Globaal hebben wij een prijs van €150,00 per uur. Dus zijn we 5 uur op je bruiloft dan is de prijs €750,00 all-in. In een gesprek maken als we jullie wensen en locaties weten dan maken we een definitieve prijs. 

Een belangrijke zaak is dat wij altijd een reserve fotograaf beschikbaar hebben, er kan natuurlijk altijd wat gebeuren met de fotograaf die jullie bruiloft zou fotograferen. Dan is het wel belangrijk dat er een andere fotograaf deze taak op zich neemt en op de hoogte is van jullie bruiloft.


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie! of een afspraak.

 
 
 
E-mailen
Bellen