Weddings and more...
bruidsfotografie


Welkom bij Weddings and more...

Als bruidsfotograaf leggen wij de dag vast zoals jullie die beleven; met oog voor alle details, emoties en prachtige momenten. wij leggen jullie vast zoals jullie zijn – dus zonder geforceerde poses en gemaakte spontaniteit – zodat ik een foto verslag af kan leveren waarin het pure plezier en geluk van je trouwdag opnieuw tot leven kan komen.

Fotograferen is voor ons een passie en dus meer dan het maken van een plaatje – het is het combineren van onze ervaring, kennis en passie voor fotografie. Door onze bruidsparen de ruimte te geven om zichzelf te zijn, ontstaat er een ontspannen sfeer waarin de fotomomenten niet langer onderbrekingen zijn van de festiviteiten, maar er ongemerkt bij gaan horen.

De afgelopen jaren hebben wij veel positieve reacties mogen ontvangen tijdens en na het fotograferen van heel veel bruiloften. Tijdens die bruiloften heb ik vele momenten gehad van hoge emotionele waarde, veel gelachen, soms een traan, maar altijd mooie foto's gemaakt, Pas als je jezelf in de emotie van de dag kan storten dan kan je pas echte foto's maken. Want het enigen wat vaak overblijft na 10 jaar na je bruiloft, zijn je foto's.

Wij hebben natuurlijk veel mooie locaties bezocht en heel veel leuke mensen leren kennen, binnen en buiten het bruidswereldje.  Omdat wij niet met pakketten werken, maar alleen maatwerk voor jullie bruiloft, voor een betaalbare eerlijke prijs. Denken wij dat we een uniek concept hebben. en wij hopen dat één van onze fotografen op jullie bruiloft als bruidsfotograaf aan de slag mag. Wij werken in een collectief zowel voor bruids als model fotografie kijk eens op de pagina van dit collectief. Door in deze samenwerking te werken is het ook mogelijk om met 2 fotografen te fotograferen.

Prijzen voor bruidsfotografie word opgebouwd uit diverse onderdelen, Zoals al eerder genoemd werken wij niet met pakketten maar met een uurprijs.

Ons uur tarief is € 150,-- all in. Dit betekend dat er geen kosten meer bij komen.

Dus denk aan vervoerskosten, materiaal kosten, btw, en natuurlijk het na bewerken, want alle foto's worden na bewerkt en geleverd. Ook maken wij een aantal specials ook die zitten bij de prijs inbegrepen, En niet te vergeten het digitale fotoboek.

Wij leveren ook alle foto's op USB stick af, dus geen limiet aan foto's. En wel het allerbelangrijkste wij houden een reserve fotograaf vrij, mocht er een probleem optreden met jullie trouwfotograaf, dan zal de reserve trouwfotograaf het overnemen. Een geruststellende gedachte lijkt ons.

Omdat de reportage jullie verhaal vertelt, hebben wij een minimum van 5 uur. Zo hebben wij de mogelijkheden om een compleet fotoverhaal voor jullie te maken.

Fotoboeken maken wij niet, omdat wij fotografen zijn en er mensen zijn die veel beter dit werk kunnen doen. We hebben dan ook een samenwerking met een bedrijf wat gespecialiseerd is in fotoboeken maken, en die dat ook voor een lage prijs kunnen doen.

Wel hebben we de Slide show (digitale fotoboek)van ongeveer een half uur. Deze slide show is een prima vervanger voor het klassieke fotoboek. Niet alleen is dit echt iets van deze tijd, ook is deze oneindig te kopiëren. Zodat iedereen een digitaal fotoboek kan krijgen. Op dit moment geven wij deze slide show cadeau, als u bij ons de bruidsreportage afneemt.


Graag bespreek ik de mogelijkheden met jullie tijdens een kennismakingsgesprek. Zo weten we zeker dat onze prijzen bij jullie wensen passen. Je hebt al een complete reportage en slide show voor € 750,-- (op basis van 5 uren).

Wil je een afspraak maken om vrijblijvend je bruiloft en mogelijkheden te bespreken, neem dan contact op, We kunnen dan kijken of jullie trouwdatum datum nog beschikbaar is.

Je kan ook vast een formulier invullen, voor een indicatieprijs.

Mobiel/whatsapp: 0646337017
E-Mail: info@weddingsandmore.eu 
 
 
E-mailen
Bellen